Κυριακή 23 Μαΐου 2021

            Ακολουθεί τοποθέτηση προϊόντος

Αναστασία Μπαμπούλα


Κυρίες και κύριοι, έχω την τιμή να σας παρουσιάζω τη νέα επαναστατική μάσκα της εταιρίας χόμο καράντινους, απάντηση στα προβλήματα της εποχής μας, που μας ανάγκασαν να κρύψουμε τα πρόσωπά μας και τα χαμόγελά μας.

Όπως βλέπετε η μάσκα είναι απολύτως διαφανής. Εφαρμόζει τέλεια, χωρίς ζάρες και κενά.

Με τη μάσκα τής χόμο καράντινους θα είστε πάντα εσείς. Χωρίς κρυφά χαμόγελα, χωρίς δυσκολίες αναπνοής, χωρίς θολά γυαλιά.

Θα μπορείτε, κυρίες και κύριοι, να καλύψετε το πρόσωπό σας και κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορεί να καταλάβει ότι φοράτε μάσκα. Ούτε εσείς οι ίδιοι, κυρίες και κύριοι. Ο μόνος τρόπος για να το γνωρίζετε είναι το φαγητό και το ποτό, γιατί είναι αδιαπέραστη και στο πιο γερό πιρούνι. Για τον λόγο αυτόν, κυρίες και κύριοι, έχετε ένα τριάντα έως σαράντα τοις εκατό μείωση φαγητού, σύμφωνα με τις έρευνές μας, πράγμα που συντελεί μακροπρόθεσμα στην απόκτηση του ιδανικού σας βάρους.

Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ.

ΔΕΝ χρειάζεται καθάρισμα. Αρκεί το ίδιο σας το πρόσωπο να είναι καθαρό, εξού και το δώρο μας, η αντισηπτική κρέμα φέις κοντρόλ. Στη συνέχεια η μάσκα εφαρμόζει τέλεια σε κάθε σας ρυτίδα, σε κάθε σπυράκι, κρεατοελιά, τρίχα απ' το μουστάκι σας και, φυσικά, στις εσοχές των ρουθουνιών σας. Έτσι, αναπνέετε κανονικότητα, εεε συγγνώμη, κα νο νι κό τατα ήθελα να πω, χωρίς να μπαινοβγαίνει, να κάνει θόρυβο, να τσαλακώνει!

Όταν μιλάτε, χάρη στις ειδικές μικροΐνες της και τους φιλτραρισμένους πόρους της, ανοίγει στην περιοχή του στόματος χωρίς κίνδυνο να εισέλθουν τα κακόβουλα μικρόβια και χωρίς, προσέξτε, ΧΩΡΙΣ, να φαίνονται οι ατέλειες των δοντιών σας. Η μάσκα χόμο καράντινους γερνάει μαζί σας.

Κι εδώ εύλογα θα μπορείτε να ρωτήσετε πώς θα γνωρίζετε αν ο απέναντί σας φοράει κι αυτός μια μάσκα χόμο καράντινους και δεν είναι απλά ένας ανεύθυνος συνάνθρωπος χωρίς προστασία.

Έχουμε φροντίσει και γι' αυτό. Μαζί με τη μάσκα λαμβάνετε μια δίωρη εκπαίδευση, ώστε να συνηθίσετε κάθε φορά που βλέπετε έναν συνάνθρωπό σας να πλησιάζει λιγότερο από δύο μέτρα να του κάνετε μια χαρακτηριστική χειρονομία με το μεσαίο σας δάχτυλο, λέγοντας κβο βάντις καραμίτρους. Εκείνος που φοράει μάσκα χόμο καράντινους θα χαμογελάσει. Απ΄ αυτόν που θα θυμώσει και θα σας χτυπήσει... κινδυνεύετε.

Και τώρα στο δια ταύτα.

Τη μάσκα χόμο καράντινους ΔΕΝ την αγοράζετε. Σας τη χαρίζουμε. Και πληρώνετε ΜΟΝΟ όταν τη βγάζετε. Πόσο; Το απολύτως λογικό ποσό των εξήντα λεπτών την ώρα για κάθε χρόνο που σας απομένει.

Τα έξοδα αποστολής και η συσκευή που ελέγχει το υπόλοιπο της ζωής σας θα πληρωθούν από τους κληρονόμους σας.

Θυμίζουμε και πάλι: η μάσκα χόμο καράντινους γερνάει μαζί σας.

Παραγγείλτε την τώρα. 

Στο ντάμπλουγιου ντάμπλουγιου ντάμπλουγιου - χόμο καράντινους - τελεία - κομ.

 

Το διήγημα μικρής φόρμας (flash fiction) «Ακολουθεί τοποθέτηση προϊόντος» της  Αναστασίας Μπαμπούλα  προκρίθηκε στη λογοτεχνική άμιλλα που οργάνωσε η πολιτισμική συλλογικότητα της Πάτρας «Αορτή» με θέμα «Μάσκα και πρόσωπο».

Εικόνα: Maurizio Cattelan

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου